K.V. de Narrekap

Blaaskapel NarreTuuters

Blaaskapel NarreTuuters

Wij worden muzikaal bijgestaan door Blaaskapel NarreTuuters.

Vanaf de oprichting in 1962 heeft K.V. de Narrekap een eigen kapel gehad genaamd “de Narrekapel”. In 2022 is de Narrekapel gefuseerd met de Neultuuters (sinds 1988) en als zelfstandige kapel verdergegaan onder de naam “NarreTuuters”. Sinds enkele jaren repeteerden beide kapellen samen en traden zij regelmatig op, bijvoorbeeld tijdens carnaval. In 2022 besloten de kapellen hun handen ineen te slaan en zelfstandig verder te gaan onder een ‘nieuwe’ naam. 

Blaaskapel NarreTuuters is een enthousiaste groep van 30 muzikanten die in elk geval één gezamenlijke hobby hebben: muziek en plezier maken! NarreTuuters vergezelt de karnavalsvereniging regelmatig tijdens carnaval en andere activiteiten maar is buiten de carnaval ook erg actief met optredens door het hele land. Het telkens wisselende repertoire variëert van Abba tot Jan Biggel en Elvis Presley tot the Witch Doctor. 

Meer weten? Neem een kijken op www.narretuuters.nl of klik hieronder op de socialmedia knoppen om direct naar de socialmediapagina’s van blaaskapel NarreTuuters te gaan!