K.V. de Narrekap

SponsorKliks

Sponsorkliks

Onze vereniging mee aan “SponsorKliks”.

In deze brief leggen we jullie uit wat dit precies inhoudt. Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan K.V. de Narrekap, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en ontvangt hiervoor geld in de clubkas.

Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar K.V. de Narrekap, en nogmaals; het kost je niets extra!

Wil je ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van K.V. de Narrekap. Voor jou een kleine moeite, voor onze vereniging zijn het directe extra inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van K.V. de Narrekap. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren wij als vereniging hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken. In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag géén commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch K.V. de Narrekap weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor K.V. de Narrekap is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert dan niets op voor onze vereniging.

Bezoek de SponsorKlikspagina van K.V. de Narrekap op:

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12014

Natuurlijk kun je bovenstaande link ook delen met je familie, vrienden en kennissen zodat zij ons ook kunnen sponsoren.