K.V. de Narrekap

Nieuws

06-05-2023

Serenade Bert en Mien Termeer

Bert en Mien Termeer zijn dit jaar 55 jaar lid van K.V. de Narrekap en om deze mijlpaal te vieren hebben leden van K.V. de Narrekap en Blaaskapel NarreTuuters op zaterdag 6 mei 2023 een serenade aan hen gebracht.

Sint-Oedenrode – Bert en Mien Termeer werden in 1968 lid van de Narrekap. Omdat carnavaleske jubilea altijd in veelvouden van elf worden gevierd, stonden zij afgelopen zaterdag in het zonnetje. Niet ’s avonds tijdens de jaarlijkse feestavond, zoals zij zelf dachten, maar al om zes uur voor hun eigen voordeur.

“Ze waren maar net op tijd. Als ze twee minuten later waren gekomen, had ik onder de douche gestaan”, antwoord Bert op de vraag of hij verrast was. Met ‘ze’ bedoelt Bert Termeer de ‘Narretuuters’ en een delegatie van de Narrekap. Ze wilden Bert en Mien verrassen en dat is gelukt. Als cadeau voor het trouwe lidmaatschap ontvingen Bert en Mien een fotoalbum met foto’s uit de afgelopen 55 jaar en een driedimensionaal beeld van ‘De Narrekap’.

Zie tevens de MooiRooi krant.

28-01-2018

Winnaar Kapellenavond 2018

Zaterdag 27 januari 2018 was de 33e kapellenavond in de Beurs, met natuurlijk weer alle Rooise kapellen. Dit jaar was er geen liedjes wedstrijd meer om de Blércup te winnen, maar mocht iedere kapel zelf een invulling geven aan het thema Zuid-Amerikaans. Onze kapel deed hier natuurlijk ook aan mee en veroverde met het liedje Three Little Birds, rijdend in een heus busje, de eerste plaats. Chapeau, chapeau, chapeau, niets dan LOF !!!

03-02-2018

Serenade Pietje van Kasteren

Op zondagochtend 28 januari 2018 hebben we met onze kapel een serenade gebracht aan Piet van Kasteren. Piet is medeoprichter van onze kapel alsook van de jaarlijkse kapellenavond en nou had onze kapel zo goed hun best gedaan dat zij dit jaar zelfs de kapellenavond wisten te winnen. Daarom kwam er al meteen op die zaterdagavond het idee om hier iets mee te doen, vandaar deze serenade.